Медия без
политическа реклама

Бродуейско шоу с илюзионисти гостува в НДК

21 Авг. 2018
Седморката фокусници ще гостува в София за четири спектакъла през януари.

От 17 до 20 януари, зала 1

 

The Illusionists: Direct From Broadway е изключително успешно фокусническо шоу, което пристига в България за пръв път през януари идната година. От 17 до 20.01. в зала 1 на НДК ще гледаме магиите на някои от най-добрите илюзионисти в света в рамките на европейското им турне. Това са Luis De Matos (Майсторът), James More (Измамникът), Enzo (Незабравимият),  Andrew Basso (Измъкващият се), Yu Ho-Jin (Манипулаторът), Kevin James (Изобретателят)  и Sos & Victoria (Трансформиращите се).

С приключването на сезон 2017-2018 The Illusionists вече държат рекорда за най-продавано шоу в рамките на една седмица - The Marquis и Neil Simon Theatre на Бродуей, Шафтсбъри, Лондон, операта в Сидни и залите в Мелбърн и Мексико Сити бяха разпродадени за нула време. До момента милиони хора на четири континента са видели изумителните им трикове и илюзии, левитация, четене на мисли и изчезване. 

За тях медиите в САЩ и Великобритания пишат възторжени отзиви като: "Худини по седем!", "Дори и само първите пет минути си заслужават цената на билета", "Цирк дю Солей" на магията". Билети се продават от утре в мрежата на "Ивентим".

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?